Telefon: 01/234-56-78
GSM: 051/123-456
Več kot 100 video receptov in več kot 50 video prikazov kuharskih in slaščičarskih tehnik
Od vsakega nakupa online kuharskega tečaja bo 5 EUR namenjeno Zvezi prijateljev mladine Ljubljana Moste-Polje
za otroke v stiski, ki so zaradi zaprtih šol in epidemije COVID-19 prikrajšani za edini topli obrok v dnevu.
Iskrena hvala, ker lahko skupaj pomagamo tistim, ki si sami ne morejo!
Hitro pripravljen domači sladoled
Hitro pripravljena domača maščoba
Hrustljav prigrizek iz kitajskih restavracij
Osvežilni napitek v eni minuti
Mešanica začimb za sladice, ki paše tudi k temnemu mesu (račka, divjačina)
Orehova torta s pomarančo in kavnim prelivom
Topla predjed brez alergenov
Tehnike oblikovanja štruce, pletenice, rogljička, bombetke,...
Klasični recept za polbeli kruh
Tehnika aromatiziranja olja na hladen način
Domače "mleko" brez laktoze
Domača "vegeta" za začinjanje jedi
Zajčji ragu iz pečice z gorčično-karijevo omako
Namaz iz zelenih oliv, kaper, pinjol in bazilike
Solata s citrusi, mlado špinačo in avokadom
Kandiranje je tehnika kuhanja v sladkornem sirupu
Čokoladni mus brez želatine
Hitre testenine brez jajc
Ajdovi špageti s pečeno cvetačo, grahom in lešniki
Rdeči kari z lososom, muškatno bučo in kokosom
Hrustljava priloga za zimski čas
Topli ješprenjček s kokosom, pistacijo, kardamomom in granatnim jabolkom
Pesto iz rukole, čilija, fete, indijskih oreščkov in sončničnih semen
Klasični francoski pire krompir
Enostavna tehnika za lepe krhlje pomaranč in drugih citrusov
Moderna sladica: kavno-karamelna krema, penast biskvit iz mikrovalovke in sladoled iz lisičk
Tehnika pečenja v vodni kopeli
Osnovna tehnika karameliziranja različnih sestavin
Sladoled z indijskimi začimbami, ki odlično osveži jabolčno pito
Veganska čokoladna krema iz avokada
Zdravilni topli napitek, ki izvira iz južne Indije
Okus domačnosti in tradicije
Konfitirano meso je zaradi dolgotrajnega kuhanja v maščobi izredno mehko in sočno
Navdušujoča francoska klasika: flambirane crêpes Suzette
Zeliščni sladoled s karameliziranimi jabolki
Hladna svežina in nežna kislina za uravnoteženje bolj sladkih sladic
Intenziven okus gomoljnate zelene s praženimi lešniki in rjavim maslom
Tehnika priprave masla z okusom po lešnikih
Tehnika infuziranja zelišč v sladkornem sirupu
Preprosto pakiranje suhih sestavin, za na pot ali kot darilo!
Kombinacija mlade špinače, jagod, pinjol in parmezana
Brezglutenski kolač z makom, mandlji in limono
Hiter prigrizek z žara - pica iz nekvašenega testa "flatbread"
Tehnika priprave crème brûlée & preprosta ideja, kako odstraniti peno s tekočine
Sok iz grahovih strokov intenzivno obarva rižoto in poudari okus
Aromatizirano olje, ki se lepo poda k ribam in rižotam
Jesenska marmelada svežega okusa
Čičerikin namaz s pečeno šalotko, peteršiljem, drobnjakom in baziliko
Trilja je delikatna morska riba nežnega okusa
Juha je idealna topla malica (v službi naj pri kuhi pomaga Soup Maker)
Morski amuse-bouche za elegantni uvod v daljši obed
Indijska inspiracija za vegetarijanski prigrizek z jogurtovo pomako z rdečo čebulo
Nostalgični okus s ščepcem pimenta
Klasičen recept naših babic
S tehniko infuziranja do nenavadnih okusov sladoleda
Lahka vegetarijanska jed
Zeliščni sorbet v kombinaciji s svežimi jagodami in parmezanom
Slastne sladoledne lučke, posipane s kokicami iz ajdove kaše
Spoznajte dve tehniki: parmezanova skorjica & spenjena omaka
Osvežilna hladna juha za poletno vročino
Za zdrav obrok, poln antioksidantov, uporabite črni riž!
Hladna juha iz paradižnika, paprike in kumare
Poletna osvežitev iz borovnic, indijskih oreščkov in vanilije
Z mladim česnom in svežim koriandrom
Tehnika pečenja cele ribe na žaru
Rustikalni okus mesne jedi izpod peke
Klasika govedine z žara
Začinjena sredica na žaru pečenega jajčevca
Ribja poslastica, kuhana v lastni sopari
Delikatesa mesnih jedi z žara
Osvežilna hladna priloga k mesu z žara
Slasten kos govedine s spodnjega dela trebuha - pravi mesni okus!
Mehka in sočna hobotnica za popestritev morskega jedilnika
Obogaten bezgov sirup z rabarbaro in invgerjem
Okusna ribja predjed za lahek uvod v piknik
Hladna omaka k dimljenemu lososu ali kozjemu siru
Marinirana in glazirana nabodala iz svinjske ribice
Sočna svinjska rebra s hrustljavo kožo
Klasična omaka za jedi z žara, primerna tudi za glaziranje
"Skrivnostni" dodatek za pravi okus po žaru
Na žaru pečen piščanec v kosu
Japonska glazura iz medu, sojine omake in česna
Presna "žar" priloga z navdihom gvakamole
Nenavadna kombinacija okusov: lignji, šparglji in pikantna salama
Italijanska sladica v porcijski izvedbi
Za vse morske sladokusce...
"Divja juha" iz mladih kopriv in špinačnih listov
Krače z zelenjavo in mladim krompirjem - prava nedeljska pojedina
Enostaven način za hitri prigrizek
Priprava poširanega jajca na nizki temperaturi
Priprava ribjega fileja v vakuumu na nizki temperaturi
Koračno pečenje, ki zagotovi enakomerno sočnost vseh kosov piščanca
Solata iz paradižnika, dimljene skute in sveže mete
Zeleni smuti iz kivija in sveže mete
Sočen riž, brez prijemanja na posodo
Spomladanska krepka solata
Sladki napitek za vse leto
Ribja predjed z omako "bouillabaisse"
Recept francoskega veleposlanika v Sloveniji
Francoska klasična sladica s konopljinim oljem in semeni
Ena od klasičnih majoneznih omak
Klasično "kuhano" testo za princes krofe
Klasični recept za bešamelno omako
Recept za pripravo sladkega krhkega testa za pito
Slaščičarska krema, ki je osnova za pripravo sladoleda
Francoska klasična vinska omaka
Pravi francoski čokoladni sufle
Ajdovi krapi s skuto v omaki iz jurčkov, suhih hrušk in kranjske klobase
Čičerikina kremna juha s porom, popečen kruhek z zeliščnim pestom
Pečeni svinjski medaljoni s pršutom, omaka z grozdjem in žajbljem
Krepka tradicionalna francoska obara - blanquette de veau
Njoki iz krompirja in buče, sotirani na maslu z žajbljem
Rožnato pečene račje prsi s sladko-kislo omako iz začimb
Rustikalno pečeno korenje z medom in začimbami
Brancin, pečen v slanem testu s peteršiljem
Juha iz rdeče pese, kisla smetana z limono in gorčični čips
Školjke dagnje v beli buzari z žafranom
Zapečen fižolov ragu z račjim stegnom in črnimi trobentami
Hrustljave ocvrte piščančke kračke in perutničke z gorčično majonezo
Gratinirani kaneloni z mediteransko zelenjavo
Domači rezanci v voku s piščancem, zelenjavo in arašidi ter pikantni preliv
Osvežilni zeleni smuti s kumaro in stebelno zeleno
Vegetarijanska hladna predjed iz bučk, feta sira in sezama
Zdrava ribja jed iz slovenskih sestavin
Maslene pastetke s praženimi piščančjimi jetri in poširanim jajcem
Močnata jed iz zelene leče z zelenjavo in konopljo
Klasična sadna pita iz sladkega krhkega testa
Pita iz sladkega krhkega testa s sadnim nadevom
Klasični francoski čokoladni mus
Osvežilni crème brûlée z limonino travo
Hitra priprava tipične italijanske pašte
Zelenjavna lazanja z bučo, gobami in indijskimi začimbami
Azijska juha z algami in riževimi rezanci
Pečene jagnječje zarebrnice z osvežilno tabule solato
Jabolčni kruh z žganjem in suhim sadjem
Ocvrti čokoladni tartufi s čilijem v sladkorni peni
Kokosova panakota z belo čokolado in karameliziranim ananasom
"Huda" čokoladna tortica s kardamomom
Osvežilni smuti iz zelenih sestavin
Smuti s stebelno zeleno, ingverjem in banano
V pečici pečen file lososa z mediteransko zelenjavo, zavito v peki papir
Tarte Tatin - karamelizirana jabolčna pita iz ponve
Korenčkova kremna juha z jogurtom in limeto
Veganski italijanski kruh s svežim rožmarinom
Listnati žepki (polnjeni s špinačo in skuto), šefova omaka
Preprost eksotični smuti
Ocvrte miške s skuto, ki ne vsebujejo jajc
Zvitki iz listnatega testa s slanino, gorčico in sirom
Smuti iz korenja, jabolka, ingverja in cimeta
Bučni sufle s temno čokolado
Zvitki iz postvi, maslena omaka z drobnjakom in pečenim paradižnikom
Bučna kremna juha s konopljinim oljem in semeni
Tarte flambée je tradicionalni prigrizek iz Alzacije
Zelenjavna predjed ali priloga k pečenemu mesu na žaru
Veganska spomladanska juha iz zelene zelenjave in zelenih zelišč
Hladna bulgurjeva solata s paradižnikom, zelišči, pinjolami in granatnim jabolkom
Čokoladni tartufi, odišavljeni z lovorjevim listom in rožmarinom
Quiche lorraine - hrustljava pita s karamelizirano čebulo in slanino
Piščanec z ingverjem in janeževo zvezdo
Kolač iz kokosa, lanenih semen, ovsenih kosmičev in čičerikine moke
Solata iz kuhane rdeče pese in praženega sezama
Osvežilna solata z ribjim okusom
Veganska pečena muškatna buča s hrustljavim tofujem in korenjem
Goveje kroglice s cimetom in pinjolami, pečen krompir z maslom in parmezanom
Domača vroča čokolada s temno čokolado
Brezglutenske ajdove palačinke z lososom in kremnim sirom
Brezglutenski mafini iz domačega mandarininega pireja
Klasičen bazilikin pesto
Veganska juha iz pečene buče z ingverjem
Sladke rolice s cimetom, klinčki, vanilijo in praženimi mandlji
Juha iz pečene zelene z gorgonzolo
Hitri špinačni njoki z rikoto, parmezanom in žajbljem
Tortelini s parmezanovo omako in pečen češnjev paradižnik
Pečen losos in karijeva rižota z jabolkom
Odlična majonezna omaka s pehtranom