Živjo Jožica,
tehnika pečenja v vodni kopeli je primerna za vse sirne/skutne nadeve, ki vsebujejo jajca oziroma vsaj rumenjake, saj se mora nadev strditi. Če pa želite pripraviti tortni nadev brez pečenja (približek cheesecake), pa lahko pripravite mus iz skute, želatine in stepene sladke smetane.
Uspešno pečenje vam želimo!
Kulinarični atelje
JOŽICA KRALJ
28.12.2015
Zelo, zelo dobra, ali lahko vse sirine in skutine torte pečem v vodni kopeli?
Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.
Dodaj komentar
Komentarji (3)
Kulinarični atelje
29.12.2015
tehnika pečenja v vodni kopeli je primerna za vse sirne/skutne nadeve, ki vsebujejo jajca oziroma vsaj rumenjake, saj se mora nadev strditi. Če pa želite pripraviti tortni nadev brez pečenja (približek cheesecake), pa lahko pripravite mus iz skute, želatine in stepene sladke smetane.
Uspešno pečenje vam želimo!
Kulinarični atelje
JOŽICA KRALJ
28.12.2015
Tempo trade Skofja loka d.o.o.
20.12.2015