Perfektna predjed ne le za vegetarijance, ampak za vse. Jaz bućke režem na salamoreznici na 4mm debele rezine, jih opečem in polagam kar na pekač iz pečice, da se tam ohladijo. Ko je priprava gotova, jih lahko postavimo v hladilnik in potem, ko je čas za servis, samo še damo na krožnik, potresemo še s popečenim in strtim sezamom in servis je končan. Tudi naslednji dan so bučke še vedno odlične.
Enostavna priprava, enostaven servis, vrhunska predjed!
Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.
Dodaj komentar
Komentarji (1)
Jože Senegačnik
22.12.2015
Enostavna priprava, enostaven servis, vrhunska predjed!