Število oseb 4 osebe
Čas priprave
Zahtevnost   ZahtevnostZahtevnostZahtevnostZahtevnostZahtevnost
5.0 8

Sestavine

  • 100 g temne čokolade (okoli 60%)
  • 100 g masla
  • 100 g belega kristalnega sladkorja

Nakupovalni seznam

  • 100 g temne čokolade (okoli 60%)
  • 100 g masla
  • 100 g belega kristalnega sladkorja

Navodila za pripravo

Čokoladna sladica je brez oreščkov.

Dodaj komentar

Komentarji (8)

  • Kulinarični atelje

    29.04.2020

     
    Ines živjo,
    tale pekač ima mere 21 x 13 cm, oblika ni pomembna.
    Srečno pri kuhanju in pečenju!
    LP, Bine
  • ines.bezjak@gmail.com

    25.04.2020

     
    Kakšne so mere pekača, zgleda kar majhen?
    Hvala, LP
    Ines
  • Kulinarični atelje

    18.02.2016

     
    Matjaž pozdravljen!
    Recept drži, ta čokoladna tortica skorajda ne vsebuje moke, zato ne spominja na biskvit, ampak je intenzivno čokoladna.
    Upamo, da vam je recept uspel, in želimo vam veliko veselja v kuhinji!
    Kulinarični atelje
  • Matjaž Babnik

    18.02.2016

     
    Za moko je verjetno mišljeno... 120 g ????
  • Kulinarični atelje

    21.09.2015

     
    Alenka pozdravljeni!
    Rubrika "Priljubljeni recepti", kamor si boste tečajniki lahko pospravili recepte, ki si jih želite večkrat ogledati (za hitrejši dostop) je že v pripravi (kot tudi kategorizacija iskalnika) in jo bomo uvedli ob naslednji nadgradnji portala, v mesecu ali dveh.
    Prijazen pozdrav!
    Kulinarični atelje
  • Alenka Kranjac

    14.09.2015

     
    Kako si to dam med priljubljene? Kaj ni kakšne mape ali žepka za recepte?
  • ina zibert

    09.03.2015

     
    Zelo dobra sladica-kardamom res poudari okus..priporočam
  • anica mehle

    05.03.2015

     
    kaj je to kardamomo in kje ga kupiš
 
STRINJAM SE

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.