Fokača

Predjed

Fokača

Uporabljene kuharske tehnike
Zapri II
Število oseb 4 osebe
Čas priprave
Zahtevnost   ZahtevnostZahtevnostZahtevnostZahtevnostZahtevnost

Sestavine

  • 500 g mehke bele moke
  • 2 žlički soli
  • 21 g svežega kvasa

Nakupovalni seznam

  • 500 g mehke bele moke
  • 2 žlički soli
  • 21 g svežega kvasa

Navodila za pripravo

Recept ne vsebuje jajc in laktoze. Po želji fokačo pred pečenjem potresemo s polsušenim paradižnikom ali olivami.

 
STRINJAM SE

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.