Boštjan, mehka bela moka je "klasična" tip 500, kot ste pravilno napisali. Srečno pri pripravi palačink!
Kulinarični atelje
Boštjan Kotar
27.04.2021
Pozdravljeni, ali mehka moka pomeni tip 500?
Kulinarični atelje
14.02.2017
Andrej živjo,
v sestavinah je točno zapisano, da gre v zmes za palačinke 70 g sladkorja, v omako pa še 100 g sladkorja. Za nakupovalni seznam iste sestavine količinsko združimo.
Uspešno kuhajte še naprej!
Kulinarični atelje
Andrej Jesenovec
09.01.2017
Super. Poskusim. Ne vem pa, koliko sladkorja v maso in koliko v omako. Rečeno je 170g. Ne vem razdeliti.
urska
29.12.2015
Fantastična receptura - pri nas sicer brez pomaranče in likerja, zato pa z ingverjem, kardamomom, cimetom in klinčki. najboljše palačinke "ever" ;)
Kulinarični atelje
22.12.2015
Gašper pozdravljen,
te palačinke so resnično rahle in zaradi pomarančnega soka je masa zelo redka. Predlagamo, da za lažje obračanje palačink naredite malenkost debelejše, ne pecite jih na največji temperaturi, ampak na zmernejšem ognju, zato pa jih lahko pustite malo dalj časa na ponvi, da se naredi skorjica in palačinko potem lažje obrnete.
Čeprav bodo spečene palačinke sprva malo bolj hrustljave, se bodo kasneje zmehčale med pokuhavanjem v omaki.
Uspešno kuhanje in pečenje vam želimo!
Kulinarični atelje
JOŽICA KRALJ
21.12.2015
Glede na moje kuharske sposobnosti in kilometrino prepečenih palačink, so to najbolj božanske kar sem jih kdaj spekla in jedla!!
Gašper Amon
19.12.2015
Okus je res fantastičen-nisem še jedel boljših palačink!
Sem imel pa malo problemov pri peki, saj se trgajo in jih je težko obrniti...
Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.
Dodaj komentar
Komentarji (8)
Kulinarični atelje
29.04.2021
Kulinarični atelje
Boštjan Kotar
27.04.2021
Kulinarični atelje
14.02.2017
v sestavinah je točno zapisano, da gre v zmes za palačinke 70 g sladkorja, v omako pa še 100 g sladkorja. Za nakupovalni seznam iste sestavine količinsko združimo.
Uspešno kuhajte še naprej!
Kulinarični atelje
Andrej Jesenovec
09.01.2017
urska
29.12.2015
Kulinarični atelje
22.12.2015
te palačinke so resnično rahle in zaradi pomarančnega soka je masa zelo redka. Predlagamo, da za lažje obračanje palačink naredite malenkost debelejše, ne pecite jih na največji temperaturi, ampak na zmernejšem ognju, zato pa jih lahko pustite malo dalj časa na ponvi, da se naredi skorjica in palačinko potem lažje obrnete.
Čeprav bodo spečene palačinke sprva malo bolj hrustljave, se bodo kasneje zmehčale med pokuhavanjem v omaki.
Uspešno kuhanje in pečenje vam želimo!
Kulinarični atelje
JOŽICA KRALJ
21.12.2015
Gašper Amon
19.12.2015
Sem imel pa malo problemov pri peki, saj se trgajo in jih je težko obrniti...