Število oseb 4 osebe
Čas priprave
Zahtevnost   ZahtevnostZahtevnostZahtevnostZahtevnostZahtevnost
5.0 2

Sestavine

  • 600 g jagnječje zarebrnice
  • 2 žlici rastlinskega olja
  • sol

Nakupovalni seznam

  • 600 g jagnječje zarebrnice
  • 250 g bulgurja
  • 375 ml vode

Navodila za pripravo

Uravnotežena mesna jed, ki ne vsebuje jajc.

Dodaj komentar

Komentarji (2)

  • Kulinarični atelje

    16.11.2015

     
    Besima,
    čestitke za aktivno uporabo našega portala - s prenašanjem teorije v prakso boste najbolj osvojili kuharsko znanje!
    Veliko uspehov še naprej in hvala za vaše komentarje,
    Kulinarični atelje
  • besima budimlic

    16.11.2015

     
    Jagnjecja zarebrnica je prava bomba hvala
 
STRINJAM SE

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.