Število oseb 6 oseb
Čas priprave
Zahtevnost   ZahtevnostZahtevnostZahtevnostZahtevnostZahtevnost
5.0 4

Sestavine

  • 500 g jabolk
  • 75 g rozin
  • 125 g suhih sliv

Nakupovalni seznam

  • 500 g jabolk
  • 75 g rozin
  • 125 g suhih sliv

Navodila za pripravo

Recept za jabolčni kruh ne vsebuje jajc.

Dodaj komentar

Komentarji (4)

  • Kulinarični atelje

    03.06.2015

     
    Almira, jabolčni kruh je bolj mehek, ko je še vroč, potem pa bi se moral malenkost strditi, da dobi teksturo klasičnega sadnega kruha. Sadno žganje pa je bistveni del recepta, saj "marinira" jabolka in da tisti pravi okus.
  • Almira Dizdarević

    28.05.2015

     
    Je prav, da pride kruh bolj mehek??
  • Almira Dizdarević

    22.05.2015

     
    S čim lahko nadomestim sadno žganje? Bi danes pripravila, pa nimam nič alkoholnega :)
  • Danila

    16.03.2015

     
    ,Sprva sem pekla brez ventilacije in je bila po eni uri čisto surovo zato sem to potem vključila in pekla še pol ure.
    Okušao in preprosto
 
STRINJAM SE

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.