Število oseb 4 osebe
Čas priprave
Zahtevnost   ZahtevnostZahtevnostZahtevnostZahtevnostZahtevnost
5.0 2

Sestavine

  • 100 g medu
  • 100 g svetle sojine omake
  • 1 strok česna

Nakupovalni seznam

  • 100 g medu
  • 100 g svetle sojine omake
  • 1 strok česna

Navodila za pripravo

Omaka ne vsebuje laktoze in oreščkov. Za brezglutensko teriyaki glazuro pazljivo izberite sojino omako.

Dodaj komentar

Komentarji (2)

  • Kulinarični atelje

    15.01.2016

     
    Medisa pozdravljena,
    teriyaki omako na lahko razredčite z vodo, je pa že pri sestavinah pomembno, katero sojino omako uporabite - "dark soy sauce" je premočnega okusa, svetujemo "light soy sauce" z manj soli proizvajalca Kikkoman (zelen pokrovček).
    Želimo vam veliko uspeha v kuhinji!
    Kulinarični atelje
  • Medisa Botić

    13.01.2016

     
    Pozdravljeni,kaj lahko dodam ce mi je omaka premocna?Vodo?
 
STRINJAM SE

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.