Živjo Mitja,
sestavine in receptura so identične za dušen riž iz lonca, vendar se v pečici riž bolj enakomerno zduši ter se ne prime na dno posode, saj je vir toplote okrog in okrog riža, ne pa le od spodaj.
Uspešno kuhanje še naprej!
Mitja Glušič
12.04.2015
V cem je pa razlika ce ga povsem obicajno suham na stedilniku z istimi sestavinami?
Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.
Dodaj komentar
Komentarji (2)
Kulinarični atelje
21.04.2015
sestavine in receptura so identične za dušen riž iz lonca, vendar se v pečici riž bolj enakomerno zduši ter se ne prime na dno posode, saj je vir toplote okrog in okrog riža, ne pa le od spodaj.
Uspešno kuhanje še naprej!
Mitja Glušič
12.04.2015