5.0 2

Dodaj komentar

Komentarji (2)

  • Kulinarični atelje

    15.01.2016

     
    Damjan pozdravljeni,
    če se vam testo pri valjanju na robovih lomi, je ponavadi premrzel. Svetujemo, da potem ko testo vzamete iz hladilnika, malce počakate z valjanjem. Vendar, če bo testo pretoplo, se bo zaradi zmehčanega masla packalo in lepilo na valjar. Tekstura testa mora biti elastična.
    Želimo vam veliko uspeha v kuhinji in le pogumno v "boj" s krhkim testom!
    Kulinarični atelje
  • Damjan Toman

    13.01.2016

     
    kaj naredim narobe? Testo se mi ne razvalja lepo se mi na robovih cepi in razpada se ne da razvaljat kot je v videu.

    hvala
 
STRINJAM SE

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.