Vsekakor pri postrvi lahko zamenjate piščančji fond z ribjo osnovo, tako bo imela jed več poudarka po ribi, kot je bilo zamišljeno v osnovnem receptu.
Vsak je "mojster" svojega okusa, pomembno je, da razmišljate "s svojo glavo" in veste, zakaj ste uporabili kakšno sestavino. Potem lahko vsak presoja vašo jed le, če mu je všeč ali ne, ne more pa reči, da ni dobro...
Uspešno kuhajte še naprej,
Kulinarični atelje
Kulinarični atelje
05.06.2015
Simona - bravo!
Vi ste dokaz, da znanje pripomore k boljšemu nivoju prehranjevanja, predvsem pa hrana postane pozitivna vrednota in čisti užitek.
Uspešno kuhajte še naprej,
Kulinarični atelje
Simona Žnidar
15.03.2015
zdravo,
danes za kosilo smo prvič filirali postrvi. Ratalo nam je.Speklavsem jih v pecici, ker se nisem uspela kupit modelckov.
vem pa da jih bomo se velikokrat filirali.
lp
Simona
Jure Fidler
11.03.2015
Čeprav nisem prevelik ljubitelj rib, je ta glavna jed fantastična.
Piščančji fond pod ribo neverjetno funkcionira. Hvala.
Bonsai
07.03.2015
Pozdravljeni,zanima me ali ni bolj zaradi harmonije okusov primeren postrvji fond (iz ostankov filirane postrvi)za pripravo omake na katero položimo pečen ribji file,kot pa piščančji fond? V pričakovanju vašega odgovora vas lepo pozdravljam.
Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.
Dodaj komentar
Komentarji (5)
Kulinarični atelje
05.06.2015
še odgovor z malce zamude ;-)
Vsekakor pri postrvi lahko zamenjate piščančji fond z ribjo osnovo, tako bo imela jed več poudarka po ribi, kot je bilo zamišljeno v osnovnem receptu.
Vsak je "mojster" svojega okusa, pomembno je, da razmišljate "s svojo glavo" in veste, zakaj ste uporabili kakšno sestavino. Potem lahko vsak presoja vašo jed le, če mu je všeč ali ne, ne more pa reči, da ni dobro...
Uspešno kuhajte še naprej,
Kulinarični atelje
Kulinarični atelje
05.06.2015
Vi ste dokaz, da znanje pripomore k boljšemu nivoju prehranjevanja, predvsem pa hrana postane pozitivna vrednota in čisti užitek.
Uspešno kuhajte še naprej,
Kulinarični atelje
Simona Žnidar
15.03.2015
danes za kosilo smo prvič filirali postrvi. Ratalo nam je.Speklavsem jih v pecici, ker se nisem uspela kupit modelckov.
vem pa da jih bomo se velikokrat filirali.
lp
Simona
Jure Fidler
11.03.2015
Piščančji fond pod ribo neverjetno funkcionira. Hvala.
Bonsai
07.03.2015