Število oseb 4 osebe
Čas priprave
Zahtevnost   ZahtevnostZahtevnostZahtevnostZahtevnostZahtevnost
5.0 5

Sestavine

  • 8 češnjevih paradižnikov
  • 30 g sladkorja
  • sol

Nakupovalni seznam

  • 4 porcijske postrvi
  • 1 limona
  • sveži timijan

Navodila za pripravo

Recept za ribjo jed je brez glutena.

Dodaj komentar

Komentarji (5)

  • Kulinarični atelje

    05.06.2015

     
    Boštjan,
    še odgovor z malce zamude ;-)

    Vsekakor pri postrvi lahko zamenjate piščančji fond z ribjo osnovo, tako bo imela jed več poudarka po ribi, kot je bilo zamišljeno v osnovnem receptu.
    Vsak je "mojster" svojega okusa, pomembno je, da razmišljate "s svojo glavo" in veste, zakaj ste uporabili kakšno sestavino. Potem lahko vsak presoja vašo jed le, če mu je všeč ali ne, ne more pa reči, da ni dobro...

    Uspešno kuhajte še naprej,
    Kulinarični atelje
  • Kulinarični atelje

    05.06.2015

     
    Simona - bravo!
    Vi ste dokaz, da znanje pripomore k boljšemu nivoju prehranjevanja, predvsem pa hrana postane pozitivna vrednota in čisti užitek.
    Uspešno kuhajte še naprej,
    Kulinarični atelje
  • Simona Žnidar

    15.03.2015

     
    zdravo,
    danes za kosilo smo prvič filirali postrvi. Ratalo nam je.Speklavsem jih v pecici, ker se nisem uspela kupit modelckov.
    vem pa da jih bomo se velikokrat filirali.

    lp

    Simona
  • Jure Fidler

    11.03.2015

     
    Čeprav nisem prevelik ljubitelj rib, je ta glavna jed fantastična.
    Piščančji fond pod ribo neverjetno funkcionira. Hvala.
  • Bonsai

    07.03.2015

     
    Pozdravljeni,zanima me ali ni bolj zaradi harmonije okusov primeren postrvji fond (iz ostankov filirane postrvi)za pripravo omake na katero položimo pečen ribji file,kot pa piščančji fond? V pričakovanju vašega odgovora vas lepo pozdravljam.
 
STRINJAM SE

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.