Število oseb 2 osebi
Čas priprave
Zahtevnost   ZahtevnostZahtevnostZahtevnostZahtevnostZahtevnost
5.0 2

Sestavine

  • 300 ml kokosovega mleka
  • 50 g bele čokolade
  • 2 lista želatine

Nakupovalni seznam

  • 300 ml kokosovega mleka
  • 50 g bele čokolade
  • 2 lista želatine

Navodila za pripravo

Sladica brez glutena in oreščkov.

Dodaj komentar

Komentarji (2)

  • Kulinarični atelje

    17.02.2016

     
    Špela pozdravljena!
    Namesto želatine lahko uporabite agar agar, ki ga najdete v trgovinah z zdravo prehrano. Vendar bo z agar agarjem postopek priprave panakote drugačen: agar agar dodajte v hladno kokosovo mleko, ki ga segrejete do vretja in prelijete čez čokolado. Zmes nato počasi ohlajajte in takrat bo začel agar agar delovati. Ohlajeno zmes prelijte v modelčke in postavite v hladilnik, kjer se bo panakota strdila.
    Veliko uspehov v kuhinji!
    Kulinarični atelje
  • spela medja

    07.02.2016

     
    Živjo,
    Kaj lahko uporabim namesto želatine in ni živalskega izvora?
    Hvala.
    Lp
    Špela
 
STRINJAM SE

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.