Almira, jabolčni kruh je bolj mehek, ko je še vroč, potem pa bi se moral malenkost strditi, da dobi teksturo klasičnega sadnega kruha. Sadno žganje pa je bistveni del recepta, saj "marinira" jabolka in da tisti pravi okus.
Almira Dizdarević
28.05.2015
Je prav, da pride kruh bolj mehek??
Almira Dizdarević
22.05.2015
S čim lahko nadomestim sadno žganje? Bi danes pripravila, pa nimam nič alkoholnega :)
Danila
16.03.2015
,Sprva sem pekla brez ventilacije in je bila po eni uri čisto surovo zato sem to potem vključila in pekla še pol ure.
Okušao in preprosto
Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.
Dodaj komentar
Komentarji (4)
Kulinarični atelje
03.06.2015
Almira Dizdarević
28.05.2015
Almira Dizdarević
22.05.2015
Danila
16.03.2015
Okušao in preprosto