Bučni sufle

Sladica

Bučni sufle

Uporabljene kuharske tehnike
Zapri II
Število oseb 4 osebe
Čas priprave
Zahtevnost   ZahtevnostZahtevnostZahtevnostZahtevnostZahtevnost
5.0 2

Sestavine

  • 500 g buče (muškatne, maslene ali hokaido)
  • 500 ml vode
  • 0.5 stroka vanilije

Nakupovalni seznam

  • 500 g buče (muškatne, maslene ali hokaido)
  • 500 ml vode
  • 0.5 stroka vanilije

Navodila za pripravo

Zelenjavna sladica brez glutena, ki v sebi skriva sladko presenečenje.

Dodaj komentar

Komentarji (2)

  • Kulinarični atelje

    05.06.2015

     
    Boštjan,
    odgovarjamo z "rahlo" zamudo, se opravičujemo...

    Kremo za čokoladni sufle lahko pustimo v modelčku nekaj časa, ker se sneg veže na stopljeno čokolado, ki se pa v hladilniku strdi in s tem tudi beljak obstane.
    Ker pa buča v hladilniku ne spremeni stanja, sneg začne počasi padati in sam sufle ptem v pečici ne bo dosti narastel. Zato priporočamo, da bučni sufle delate sproti.

    Uspešno peko suflejev vam želimo!
    Kulinarični atelje
  • Bonsai

    08.03.2015

     
    Zanima me ali lahko napolnjen modelček ,ko ga nadevamo z zmesjo pred peko stoji v hladilniku določen čas ? Kot npr. čokoladni suffle ? Hvala za vaš odgovor......
 
STRINJAM SE

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.