Boštjan,
odgovarjamo z "rahlo" zamudo, se opravičujemo...
Kremo za čokoladni sufle lahko pustimo v modelčku nekaj časa, ker se sneg veže na stopljeno čokolado, ki se pa v hladilniku strdi in s tem tudi beljak obstane.
Ker pa buča v hladilniku ne spremeni stanja, sneg začne počasi padati in sam sufle ptem v pečici ne bo dosti narastel. Zato priporočamo, da bučni sufle delate sproti.
Uspešno peko suflejev vam želimo!
Kulinarični atelje
Bonsai
08.03.2015
Zanima me ali lahko napolnjen modelček ,ko ga nadevamo z zmesjo pred peko stoji v hladilniku določen čas ? Kot npr. čokoladni suffle ? Hvala za vaš odgovor......
Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.
Dodaj komentar
Komentarji (2)
Kulinarični atelje
05.06.2015
odgovarjamo z "rahlo" zamudo, se opravičujemo...
Kremo za čokoladni sufle lahko pustimo v modelčku nekaj časa, ker se sneg veže na stopljeno čokolado, ki se pa v hladilniku strdi in s tem tudi beljak obstane.
Ker pa buča v hladilniku ne spremeni stanja, sneg začne počasi padati in sam sufle ptem v pečici ne bo dosti narastel. Zato priporočamo, da bučni sufle delate sproti.
Uspešno peko suflejev vam želimo!
Kulinarični atelje
Bonsai
08.03.2015