Število oseb 4 osebe
Čas priprave
Zahtevnost   ZahtevnostZahtevnostZahtevnostZahtevnostZahtevnost
5.0 5

Sestavine

  • 4 porcijske postrvi
  • sol
  • sveže mleti beli poper

Nakupovalni seznam

  • 4 porcijske postrvi
  • šop svežega peteršilja
  • 8 žlic rastlinskega olja

Navodila za pripravo

Recept ne vsebuje glutena, laktoze, jajc in oreščkov.

Dodaj komentar

Komentarji (5)

  • jelka pšeničnik halilovič

    17.12.2015

     
    Hvala za odgovor. Krompir sem kuhala 5 minut in je razpadel....na srečo ne ves. Vse ostalo je uspelo in na koncu je bilo .....ODLIČNO ! Torej me je zanimalo samo, kako dolgo kuhate krompir, sem pa pomislila, da je verjetno odvisno od sorte krompirja. Hvala za recepte in veliko uspehov Vam želim.
  • Kulinarični atelje

    16.12.2015

     
    Jelka pozdravljena!
    Ali se vaše vprašanje nanaša za končni korak pri pripravi krompirja? Ko so krompirjevi kolobarji že zapečeni, jih tik pred serviranjem le vmešamo v mešanico bučnega olja, česna in peteršilja. Krompir pa že v osnovi ne sme biti preveč kuhan (le do 3/4), saj bo dejansko začel razpadati...
    Upamo, da vam to ne bo vzelo motivacije za pripravo okusnih receptov na našem portalu - želimo vam veliko uspehov v kuhinji!
    Kulinarični atelje
  • jelka pšeničnik halilovič

    15.12.2015

     
    koliko je par minut za krompir ? So se mi posamezni kosi razdrobili. Hvala !
  • FABI

    13.05.2015

     
    zelo zanimiva kombinacija z bučnim oljem, super okusno!!
  • Danila

    08.03.2015

     
    Odlična priloga k ribi
 
STRINJAM SE

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.