Hvala za odgovor. Krompir sem kuhala 5 minut in je razpadel....na srečo ne ves. Vse ostalo je uspelo in na koncu je bilo .....ODLIČNO ! Torej me je zanimalo samo, kako dolgo kuhate krompir, sem pa pomislila, da je verjetno odvisno od sorte krompirja. Hvala za recepte in veliko uspehov Vam želim.
Kulinarični atelje
16.12.2015
Jelka pozdravljena!
Ali se vaše vprašanje nanaša za končni korak pri pripravi krompirja? Ko so krompirjevi kolobarji že zapečeni, jih tik pred serviranjem le vmešamo v mešanico bučnega olja, česna in peteršilja. Krompir pa že v osnovi ne sme biti preveč kuhan (le do 3/4), saj bo dejansko začel razpadati...
Upamo, da vam to ne bo vzelo motivacije za pripravo okusnih receptov na našem portalu - želimo vam veliko uspehov v kuhinji!
Kulinarični atelje
jelka pšeničnik halilovič
15.12.2015
koliko je par minut za krompir ? So se mi posamezni kosi razdrobili. Hvala !
FABI
13.05.2015
zelo zanimiva kombinacija z bučnim oljem, super okusno!!
Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.
Dodaj komentar
Komentarji (5)
jelka pšeničnik halilovič
17.12.2015
Kulinarični atelje
16.12.2015
Ali se vaše vprašanje nanaša za končni korak pri pripravi krompirja? Ko so krompirjevi kolobarji že zapečeni, jih tik pred serviranjem le vmešamo v mešanico bučnega olja, česna in peteršilja. Krompir pa že v osnovi ne sme biti preveč kuhan (le do 3/4), saj bo dejansko začel razpadati...
Upamo, da vam to ne bo vzelo motivacije za pripravo okusnih receptov na našem portalu - želimo vam veliko uspehov v kuhinji!
Kulinarični atelje
jelka pšeničnik halilovič
15.12.2015
FABI
13.05.2015
Danila
08.03.2015