Juha je odlična, čeprav jo mnogo ljudi še nikoli ni poskusilo.
Osebno mi je v kisli smetani bolj všeč limetina lupina. Za kontrast in lepši izgled pa tudi boljši okus potresem žličnik iz kisle smetane še z drobno nasekljanim svežim koprcem. Namesto čipsa postrežem popečene tanke rezine francoske štruce (baguette) ali pa doma pečenega rženega kruha pripavljenega s kislim nastavkom. Gori je lahko še kakšen pesto, ni pa nujno.
Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.
Dodaj komentar
Komentarji (3)
Kulinarični atelje
13.06.2023
KATJA
12.05.2023
Jože Senegačnik
22.12.2015
Osebno mi je v kisli smetani bolj všeč limetina lupina. Za kontrast in lepši izgled pa tudi boljši okus potresem žličnik iz kisle smetane še z drobno nasekljanim svežim koprcem. Namesto čipsa postrežem popečene tanke rezine francoske štruce (baguette) ali pa doma pečenega rženega kruha pripavljenega s kislim nastavkom. Gori je lahko še kakšen pesto, ni pa nujno.