Število oseb 4 osebe
Čas priprave
Zahtevnost   ZahtevnostZahtevnostZahtevnostZahtevnostZahtevnost
5.0 3

Sestavine

  • pol čebule
  • 100 g mlade špinače
  • 1 strok česna

Nakupovalni seznam

  • 200 g nepasirane skute
  • 50 g feta sita
  • 1 žlica kisle smetane

Navodila za pripravo

Recept ne vsebuje oreščkov. Zlatorjavo zapečene listnate žepke s špinačo in skuto lahko postrežemo šefovo omako, ki je odlična za pomakanje.

Dodaj komentar

Komentarji (3)

  • mateja šturm

    25.12.2015

     
    Dobro vendar od kdaj pa poizkusimo z kuhalnico?
  • Andrej Kebe

    25.05.2015

     
    Pol sem jih pripravil s slanino,
    pol pa s pršutom. Odličen prigrizek.
    Andrej
  • Helena Bobič

    04.04.2015

     
    Za kosilo kremna telečja obara, za večerjo pa žepki in moji otroci bodo kmalu jedli vso zelenjavo. Hvala za odlične recepte.
    Dober tek!
 
STRINJAM SE

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.