Fani pozdravljena!
Predlagamo preprost nadev za princes krofe - v klasično angleško kremo, ko je še vroča, vmešajte zdrobljeno kvalitetno temno čokolado, pustite, da se ohladi in nabrizgajte v razpolovljene princeske.
Veliko uspehov pri kuhanju in pečenju!
Kulinarični atelje
Fani Sitar
31.01.2016
Prosim za sestavine kreme za princes krofe. Hvala!
Maja Miklavžin
11.11.2015
jaz se bom opogumila danes, pa bomo videli kaj bo nastalo.
VANDA VELDIN
14.03.2015
Zadeva super uspe. Prvič sem poskusila naredit paljeno testo in je uspelo. Vanda
VANDA VELDIN
14.03.2015
Tale zadeva je super, prvič sem poskusila naredit paljeno testo in mi je uspelo. Vanda
Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.
Dodaj komentar
Komentarji (5)
Kulinarični atelje
03.02.2016
Predlagamo preprost nadev za princes krofe - v klasično angleško kremo, ko je še vroča, vmešajte zdrobljeno kvalitetno temno čokolado, pustite, da se ohladi in nabrizgajte v razpolovljene princeske.
Veliko uspehov pri kuhanju in pečenju!
Kulinarični atelje
Fani Sitar
31.01.2016
Maja Miklavžin
11.11.2015
VANDA VELDIN
14.03.2015
VANDA VELDIN
14.03.2015