Odlična predjed, ki pa jo lahko uporabimo tudi kot prilogo glavni jedi. Žajbelj naredi svoje in doda fantastičen okus. Kot glavno jed za vegetariance dodam še popečen Olimski sir s pinjolami.
Pri pripravi je potrebno res paziti, da bodo kuhane sestavine imele čim manj tekočine, sicer bomo morali dodati zelo veliko moke, da bo testo dobilo pravo konsistenco. Zato krompir skuham v koži in šele kuhanega olupim.
Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.
Dodaj komentar
Komentarji (1)
Jože Senegačnik
22.12.2015
Pri pripravi je potrebno res paziti, da bodo kuhane sestavine imele čim manj tekočine, sicer bomo morali dodati zelo veliko moke, da bo testo dobilo pravo konsistenco. Zato krompir skuham v koži in šele kuhanega olupim.