Število oseb 2 osebi
Čas priprave
Zahtevnost   ZahtevnostZahtevnostZahtevnostZahtevnostZahtevnost
5.0 1

Sestavine

  • 350 g buče (muškatne, maslenke ali hokaido)
  • 175 g krompirja
  • 80 g mehke bele moke

Nakupovalni seznam

  • 350 g buče (muškatne, maslenke ali hokaido)
  • 175 g krompirja
  • 120 g mehke bele moke

Navodila za pripravo

Vegetarijanska predjed ali priloga ne vsebuje oreščkov.

Dodaj komentar

Komentarji (1)

  • Jože Senegačnik

    22.12.2015

     
    Odlična predjed, ki pa jo lahko uporabimo tudi kot prilogo glavni jedi. Žajbelj naredi svoje in doda fantastičen okus. Kot glavno jed za vegetariance dodam še popečen Olimski sir s pinjolami.
    Pri pripravi je potrebno res paziti, da bodo kuhane sestavine imele čim manj tekočine, sicer bomo morali dodati zelo veliko moke, da bo testo dobilo pravo konsistenco. Zato krompir skuham v koži in šele kuhanega olupim.
 
STRINJAM SE

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.