Helena živjo,
recept je brez jajc, v navodilih je prišlo do neljube napake, zato se vam iskreno opravičujemo. Sedaj je recept urejen in točen.
Želimo vam veliko veselja v kuhinji in zabavno pustovanje s sladkimi miškami!
Kulinarični atelje
Helena Kobold
04.02.2017
Tudi sama sem azila, da je recept brez jajc v navodilih pa piše dodaj jajce, sam delala s polovično maso, pustila 30 minut počivat,....mmmmm odlični so, otroci so zmazali tople, no kuharica tudi. Zelo dober recept!
ferdo rojko
12.04.2015
Kiks.
V videoposnetku je poudarjeno, da v receptu ni jajc. Tudi na seznamu sestavin jih ni. Ko pa bereš navodila za pripravo zmesi pa so! Pod točko 1.
Obilo užitkov pri peki vsem - z jajci ali brez.
Almira Dizdarević
17.03.2015
Pravkar na mizi :) Delala sem jih pa s polovično maso. Moji so malo preveč mehki noter, kot ne bi bili dobro pečeni, ampak so... Je možno, da sem dala premalo moke , čeprav sem dala točno na pol, torej 250g ali je tako, ker sem dala nepasirano moko? Čeprav to zadnje mislim,da ni razlog! Okus je pa božanski! Vse pohvale . Lp
Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.
Dodaj komentar
Komentarji (4)
Kulinarični atelje
14.02.2017
recept je brez jajc, v navodilih je prišlo do neljube napake, zato se vam iskreno opravičujemo. Sedaj je recept urejen in točen.
Želimo vam veliko veselja v kuhinji in zabavno pustovanje s sladkimi miškami!
Kulinarični atelje
Helena Kobold
04.02.2017
ferdo rojko
12.04.2015
V videoposnetku je poudarjeno, da v receptu ni jajc. Tudi na seznamu sestavin jih ni. Ko pa bereš navodila za pripravo zmesi pa so! Pod točko 1.
Obilo užitkov pri peki vsem - z jajci ali brez.
Almira Dizdarević
17.03.2015