Število oseb 8 oseb
Čas priprave
Zahtevnost   ZahtevnostZahtevnostZahtevnostZahtevnostZahtevnost
5.0 4

Sestavine

  • 500 g mehke bele moke
  • 500 g pasirane skute
  • 250 ml mleka

Nakupovalni seznam

  • 500 g mehke bele moke
  • 500 g pasirane skute
  • 250 ml mleka

Navodila za pripravo

Slastne ocvrte miške lahko postrežemo s slivovim džemom s sivko.

Dodaj komentar

Komentarji (4)

  • Kulinarični atelje

    14.02.2017

     
    Helena živjo,
    recept je brez jajc, v navodilih je prišlo do neljube napake, zato se vam iskreno opravičujemo. Sedaj je recept urejen in točen.
    Želimo vam veliko veselja v kuhinji in zabavno pustovanje s sladkimi miškami!
    Kulinarični atelje
  • Helena Kobold

    04.02.2017

     
    Tudi sama sem azila, da je recept brez jajc v navodilih pa piše dodaj jajce, sam delala s polovično maso, pustila 30 minut počivat,....mmmmm odlični so, otroci so zmazali tople, no kuharica tudi. Zelo dober recept!
  • ferdo rojko

    12.04.2015

     
    Kiks.
    V videoposnetku je poudarjeno, da v receptu ni jajc. Tudi na seznamu sestavin jih ni. Ko pa bereš navodila za pripravo zmesi pa so! Pod točko 1.
    Obilo užitkov pri peki vsem - z jajci ali brez.
  • Almira Dizdarević

    17.03.2015

     
    Pravkar na mizi :) Delala sem jih pa s polovično maso. Moji so malo preveč mehki noter, kot ne bi bili dobro pečeni, ampak so... Je možno, da sem dala premalo moke , čeprav sem dala točno na pol, torej 250g ali je tako, ker sem dala nepasirano moko? Čeprav to zadnje mislim,da ni razlog! Okus je pa božanski! Vse pohvale . Lp
 
STRINJAM SE

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.