Število oseb 2 osebi
Čas priprave
Zahtevnost   ZahtevnostZahtevnostZahtevnostZahtevnostZahtevnost

Sestavine

  • 100 g temne čokolade (60-70%)
  • 25 g masla
  • 2 rumenjaka

Nakupovalni seznam

  • 100 g temne čokolade (60-70%)
  • 25 g masla
  • 2 rumenjaka

Navodila za pripravo

Sladico je Bine Volčič pripravil v okviru projekta Good France (pod pokroviteljstvom Alaina Ducassa), v katerem je med 1300 chefi po vsem svetu edini sodeloval z online kuharskim tečajem, ki ga namenja najširši slovenski javnosti - v promocijo francoske gastronomije in kulinarike na sploh.

 
STRINJAM SE

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.