Število oseb 4 osebe
Čas priprave
Zahtevnost   ZahtevnostZahtevnostZahtevnostZahtevnostZahtevnost
5.0 4

Sestavine

  • 1 cel romb (800 - 1000 g)
  • 80 g krušnih drobtin
  • 25 g parmezana

Nakupovalni seznam

  • 1 cel romb (800 - 1000 g)
  • 80 g krušnih drobtin
  • 25 g parmezana

Navodila za pripravo

Recept za ribjo jed ne vsebuje oreščkov.

Dodaj komentar

Komentarji (4)

  • Kulinarični atelje

    07.10.2015

     
    @BG:
    Recept prikazuje tehniko priprave skorjice, same sestavine pa seveda lahko zamenjate s kakšnimi drugimi (recimo kakšen manj aromatičen sir, sveža zelišča, zdrobljeno dehidrirano zelenjavo, itd.), skorjico lahko uporabimo tudi na mesnih medaljonih, le da jo položimo na pečeno meso tik pred koncem peke, saj se bo v 5 minutah zlato obarvala in bo pripravljena za serviranje.
    Želimo vam veliko uspehov v kuhinji!
    Kulinarični atelje
  • Bonsai

    05.10.2015

     
    Pozdravljeni,preverjeno s količinami po vašem receptu.Zanimiva priprava,problem je le ta,da riba izgubi okus po ribi,ker prevzame preveč okusa po drobtinah in parmezanu.....
  • Kulinarični atelje

    05.08.2015

     
    Vlasta,
    sojin lecitin res ni na voljo v supermarketih, je pa najbolje pobrskati po spletu - kar nekaj spletnih trgovin obstaja (tudi z zdravo prehrano), kjer ga lahko naročite.
    Uspešno kuhanje želimo!
    Kulinarični atelje
  • VLASTA Avčin Babnik

    04.08.2015

     
    Hvala za recept ;-), zanima me, kje lahko kupim sojin lecitin?
 
STRINJAM SE

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.