@BG:
Recept prikazuje tehniko priprave skorjice, same sestavine pa seveda lahko zamenjate s kakšnimi drugimi (recimo kakšen manj aromatičen sir, sveža zelišča, zdrobljeno dehidrirano zelenjavo, itd.), skorjico lahko uporabimo tudi na mesnih medaljonih, le da jo položimo na pečeno meso tik pred koncem peke, saj se bo v 5 minutah zlato obarvala in bo pripravljena za serviranje.
Želimo vam veliko uspehov v kuhinji!
Kulinarični atelje
Bonsai
05.10.2015
Pozdravljeni,preverjeno s količinami po vašem receptu.Zanimiva priprava,problem je le ta,da riba izgubi okus po ribi,ker prevzame preveč okusa po drobtinah in parmezanu.....
Kulinarični atelje
05.08.2015
Vlasta,
sojin lecitin res ni na voljo v supermarketih, je pa najbolje pobrskati po spletu - kar nekaj spletnih trgovin obstaja (tudi z zdravo prehrano), kjer ga lahko naročite.
Uspešno kuhanje želimo!
Kulinarični atelje
VLASTA Avčin Babnik
04.08.2015
Hvala za recept ;-), zanima me, kje lahko kupim sojin lecitin?
Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.
Dodaj komentar
Komentarji (4)
Kulinarični atelje
07.10.2015
Recept prikazuje tehniko priprave skorjice, same sestavine pa seveda lahko zamenjate s kakšnimi drugimi (recimo kakšen manj aromatičen sir, sveža zelišča, zdrobljeno dehidrirano zelenjavo, itd.), skorjico lahko uporabimo tudi na mesnih medaljonih, le da jo položimo na pečeno meso tik pred koncem peke, saj se bo v 5 minutah zlato obarvala in bo pripravljena za serviranje.
Želimo vam veliko uspehov v kuhinji!
Kulinarični atelje
Bonsai
05.10.2015
Kulinarični atelje
05.08.2015
sojin lecitin res ni na voljo v supermarketih, je pa najbolje pobrskati po spletu - kar nekaj spletnih trgovin obstaja (tudi z zdravo prehrano), kjer ga lahko naročite.
Uspešno kuhanje želimo!
Kulinarični atelje
VLASTA Avčin Babnik
04.08.2015