Število oseb 6 oseb
Čas priprave
Zahtevnost   ZahtevnostZahtevnostZahtevnostZahtevnostZahtevnost
5.0 3

Sestavine

  • 500 g mehke bele moke
  • 3 jajca
  • 50 ml rastlinskega olja

Nakupovalni seznam

  • 500 g mehke bele moke

Navodila za pripravo

Tanka "pica" s smetano, čebulo in slanino je tipičen alzaški prigrizek ob pivu, v mnogih restavracijah pa ga postrežejo kot uvodni pozdrav iz kuhinje.

Dodaj komentar

Komentarji (3)

  • JOŽICA KRALJ

    21.12.2015

     
    Pica je super, malo drugač, da ni vedno paradižnika in kvašenega testa in zelo hitro narejeno kosilo. Zraven je zelo dobro pasala solata z motavilcem , narejena z Binetovim prelivom.
  • ina zibert

    15.03.2015

     
    Pica nam je bila super..samo pri meni je bila brez čebue,ker je res ne maram...drugače pa super
  • Veronika Furlan

    08.03.2015

     
    Pri nas po večini uporabljamo polnozrnato moko in sem pri testu zmešala pol polnozrnate in pol mehke bele moke. Dodala sem malo več olja in vode. PICA JE BOOOMBA!! Prijatelji so bili čisto navdušeni. Je pa tudi super alternativa, če kdo ne sme paradižnika. Hvala, Bine!
 
STRINJAM SE

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.