Pozdravljeni, tudi meni ni uspela, pa sem šla čist po receptu, ker pa je okus zelo dobr bom šla še enkrat v akcijo. L. P
besima budimlic
02.11.2015
pita Klementina mi je uspela in je zelo dobra hvala za recept l.p
Kulinarični atelje
21.04.2015
Živjo Nada,
krema iz klementin pri tej piti ni čisto trda, vseeno pa ne sme biti tekoča. Mogoče ste imeli premahjna jajca in zato krema ni dovolj "stisnila", mogoče pa tudi niste dovolj časa segrevali kreme po tem, ko ste dodali jajca. Na šibkem ognju, tik pod vreliščem, je treba neprestano mešati, dokler ne začutite, da se krema lepo zgosti.
Nato samo še vmešate maslo in vlijete kremo v pečen testeni model za pito ter ohladite.
Uspešno pecite in ustvarjajte še naprej!
Nada Krek
18.03.2015
pita klementina mi ni uspela. Nadev se ni dovolj strdil.kaj sem naredila narobe.Hvala in lep pozdrav. Nada
Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.
Dodaj komentar
Komentarji (4)
JOŽICA KRALJ
30.12.2015
besima budimlic
02.11.2015
Kulinarični atelje
21.04.2015
krema iz klementin pri tej piti ni čisto trda, vseeno pa ne sme biti tekoča. Mogoče ste imeli premahjna jajca in zato krema ni dovolj "stisnila", mogoče pa tudi niste dovolj časa segrevali kreme po tem, ko ste dodali jajca. Na šibkem ognju, tik pod vreliščem, je treba neprestano mešati, dokler ne začutite, da se krema lepo zgosti.
Nato samo še vmešate maslo in vlijete kremo v pečen testeni model za pito ter ohladite.
Uspešno pecite in ustvarjajte še naprej!
Nada Krek
18.03.2015