@Katja: slaščičarska natančnost ;-) To je recept za "domači" kolač, kjer se 10 ml pri limoninem soku pri končnem okusu ne pozna dosti... pekač je lahko oglat ali okrogel, premer od 26 do 30 cm, glede na "debelino" zmesi v pekaču ustrezno prilagodite čas pečenja - najbolje je preveriti s tankim nožem ali leseno palčko, ki jo pred koncem peke zapičite v sredino kolača. Če sta rezilo noža ali palčka suha, brez ostankov zmesi, je kolač pečen ;-)
KATJA
02.06.2023
Tudi za limone na primer bi bilo bolje, če bi pisala količina soka v mililitrih, ker so limone različnih velikosti in različno sočne oziroma vodnate ...
KATJA
02.06.2023
Pogrešam bolj detajlne recepte, v tem primeru na primer velikost, globino pekača ...
Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.
Dodaj komentar
Komentarji (3)
Kulinarični atelje
13.06.2023
KATJA
02.06.2023
KATJA
02.06.2023