"Boeuf bourguignon" sta v okviru projekta Good France pripravila veleposlanik Pierre-François Mourier in njegova soproga Rachel Lauthelier-Mourier (v počastitev Dneva francoske gastronomije 19. marca 2015)
Super recept, edino za korenje ne piše. Jaz sem korenje prepražil skupaj s šampijoni.
Kulinarični atelje
21.05.2015
Pozdravljeni Andre,
to ni video-recept (je tudi označen z ikono "text") in ni del online kuharskega tečaja, ampak je "klasičen" recept s tekstom in fotografijo, namenjen vsem, saj želimo povečati izbor idej za pripravo jedi doma.
Uspešno kuhanje vam želimo!
Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.
Dodaj komentar
Komentarji (3)
Zmago Šalamun
24.12.2022
Kulinarični atelje
21.05.2015
to ni video-recept (je tudi označen z ikono "text") in ni del online kuharskega tečaja, ampak je "klasičen" recept s tekstom in fotografijo, namenjen vsem, saj želimo povečati izbor idej za pripravo jedi doma.
Uspešno kuhanje vam želimo!
André Pinheiro
05.05.2015