Število oseb 4 osebe
Čas priprave
Zahtevnost   ZahtevnostZahtevnostZahtevnostZahtevnostZahtevnost
5.0 2

Sestavine

  • 700 g govejega stegna
  • 80 g hamburške slanine
  • 40 g masla

Nakupovalni seznam

  • 700 g govejega stegna
  • 80 g hamburške slanine
  • 40 g masla

Navodila za pripravo

"Boeuf bourguignon" sta v okviru projekta Good France pripravila veleposlanik Pierre-François Mourier in njegova soproga Rachel Lauthelier-Mourier (v počastitev Dneva francoske gastronomije 19. marca 2015)

Dodaj komentar

Komentarji (2)

  • Kulinarični atelje

    21.05.2015

     
    Pozdravljeni Andre,
    to ni video-recept (je tudi označen z ikono "text") in ni del online kuharskega tečaja, ampak je "klasičen" recept s tekstom in fotografijo, namenjen vsem, saj želimo povečati izbor idej za pripravo jedi doma.
    Uspešno kuhanje vam želimo!
  • André Pinheiro

    05.05.2015

     
    video?
 
STRINJAM SE

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.