Telefon: 01/234-56-78
GSM: 051/123-456
Moderna sladica: kavno-karamelna krema, penast biskvit iz mikrovalovke in sladoled iz lisičk
Hitro pripravljen domači sladoled
Mešanica začimb za sladice, ki paše tudi k temnemu mesu (račka, divjačina)
Orehova torta s pomarančo in kavnim prelivom
Tehnika aromatiziranja olja na hladen način
Čokoladni mus brez želatine
Topli ješprenjček s kokosom, pistacijo, kardamomom in granatnim jabolkom
Tehnika pečenja v vodni kopeli
Osnovna tehnika karameliziranja različnih sestavin
Sladoled z indijskimi začimbami, ki odlično osveži jabolčno pito
Veganska čokoladna krema iz avokada
Zdravilni topli napitek, ki izvira iz južne Indije
Navdušujoča francoska klasika: flambirane crêpes Suzette
Zeliščni sladoled s karameliziranimi jabolki
Hladna svežina in nežna kislina za uravnoteženje bolj sladkih sladic
Preprosto pakiranje suhih sestavin, za na pot ali kot darilo!
Brezglutenski kolač z makom, mandlji in limono
Tehnika priprave crème brûlée & preprosta ideja, kako odstraniti peno s tekočine
Jesenska marmelada svežega okusa
Nostalgični okus s ščepcem pimenta
S tehniko infuziranja do nenavadnih okusov sladoleda
Zeliščni sorbet v kombinaciji s svežimi jagodami in parmezanom
Slastne sladoledne lučke, posipane s kokicami iz ajdove kaše
Poletna osvežitev iz borovnic, indijskih oreščkov in vanilije
Italijanska sladica v porcijski izvedbi
Zeleni smuti iz kivija in sveže mete
Sladki napitek za vse leto
Francoska klasična sladica s konopljinim oljem in semeni
Klasično "kuhano" testo za princes krofe
Pravi francoski čokoladni sufle
Osvežilni zeleni smuti s kumaro in stebelno zeleno
Klasična sadna pita iz sladkega krhkega testa
Pita iz sladkega krhkega testa s sadnim nadevom