Telefon: 01/234-56-78
GSM: 051/123-456
Topla predjed brez alergenov
Zajčji ragu iz pečice z gorčično-karijevo omako
Solata s citrusi, mlado špinačo in avokadom
Ajdovi špageti s pečeno cvetačo, grahom in lešniki
Rdeči kari z lososom, muškatno bučo in kokosom
Okus domačnosti in tradicije
Konfitirano meso je zaradi dolgotrajnega kuhanja v maščobi izredno mehko in sočno
Trilja je delikatna morska riba nežnega okusa
Klasičen recept naših babic
Lahka vegetarijanska jed
Spoznajte dve tehniki: parmezanova skorjica & spenjena omaka
Za zdrav obrok, poln antioksidantov, uporabite črni riž!
Nenavadna kombinacija okusov: lignji, šparglji in pikantna salama
Krače z zelenjavo in mladim krompirjem - prava nedeljska pojedina
Priprava ribjega fileja v vakuumu na nizki temperaturi
Koračno pečenje, ki zagotovi enakomerno sočnost vseh kosov piščanca
Recept francoskega veleposlanika v Sloveniji
Ajdovi krapi s skuto v omaki iz jurčkov, suhih hrušk in kranjske klobase
Pečeni svinjski medaljoni s pršutom, omaka z grozdjem in žajbljem
Krepka tradicionalna francoska obara - blanquette de veau
Rožnato pečene račje prsi s sladko-kislo omako iz začimb
Brancin, pečen v slanem testu s peteršiljem
Školjke dagnje v beli buzari z žafranom
Zapečen fižolov ragu z račjim stegnom in črnimi trobentami
Hrustljave ocvrte piščančke kračke in perutničke z gorčično majonezo
Domači rezanci v voku s piščancem, zelenjavo in arašidi ter pikantni preliv
Zdrava ribja jed iz slovenskih sestavin
Močnata jed iz zelene leče z zelenjavo in konopljo
Hitra priprava tipične italijanske pašte
Zelenjavna lazanja z bučo, gobami in indijskimi začimbami
Pečene jagnječje zarebrnice z osvežilno tabule solato
V pečici pečen file lososa z mediteransko zelenjavo, zavito v peki papir
Zvitki iz postvi, maslena omaka z drobnjakom in pečenim paradižnikom