Telefon: 01/234-56-78
GSM: 051/123-456
Moderna sladica: kavno-karamelna krema, penast biskvit iz mikrovalovke in sladoled iz lisičk
Hitro pripravljen domači sladoled
Mešanica začimb za sladice, ki paše tudi k temnemu mesu (račka, divjačina)
Orehova torta s pomarančo in kavnim prelivom
Tehnika aromatiziranja olja na hladen način
Čokoladni mus brez želatine
Topli ješprenjček s kokosom, pistacijo, kardamomom in granatnim jabolkom
Tehnika pečenja v vodni kopeli
Osnovna tehnika karameliziranja različnih sestavin
Sladoled z indijskimi začimbami, ki odlično osveži jabolčno pito
Veganska čokoladna krema iz avokada
Zdravilni topli napitek, ki izvira iz južne Indije
Navdušujoča francoska klasika: flambirane crêpes Suzette
Zeliščni sladoled s karameliziranimi jabolki
Hladna svežina in nežna kislina za uravnoteženje bolj sladkih sladic