Telefon: 01/234-56-78
GSM: 051/123-456
Topla predjed brez alergenov
Namaz iz zelenih oliv, kaper, pinjol in bazilike
Hrustljava priloga za zimski čas
Pesto iz rukole, čilija, fete, indijskih oreščkov in sončničnih semen
Intenziven okus gomoljnate zelene s praženimi lešniki in rjavim maslom
Kombinacija mlade špinače, jagod, pinjol in parmezana
Sok iz grahovih strokov intenzivno obarva rižoto in poudari okus
Čičerikin namaz s pečeno šalotko, peteršiljem, drobnjakom in baziliko
Juha je idealna topla malica (v službi naj pri kuhi pomaga Soup Maker)
Morski amuse-bouche za elegantni uvod v daljši obed
Indijska inspiracija za vegetarijanski prigrizek z jogurtovo pomako z rdečo čebulo
Osvežilna hladna juha za poletno vročino
Hladna juha iz paradižnika, paprike in kumare
Okusna ribja predjed za lahek uvod v piknik
Hladna omaka k dimljenemu lososu ali kozjemu siru
"Divja juha" iz mladih kopriv in špinačnih listov
Enostaven način za hitri prigrizek
Priprava poširanega jajca na nizki temperaturi
Solata iz paradižnika, dimljene skute in sveže mete
Spomladanska krepka solata
Ribja predjed z omako "bouillabaisse"
Čičerikina kremna juha s porom, popečen kruhek z zeliščnim pestom
Njoki iz krompirja in buče, sotirani na maslu z žajbljem
Rustikalno pečeno korenje z medom in začimbami
Juha iz rdeče pese, kisla smetana z limono in gorčični čips
Gratinirani kaneloni z mediteransko zelenjavo
Vegetarijanska hladna predjed iz bučk, feta sira in sezama
Maslene pastetke s praženimi piščančjimi jetri in poširanim jajcem
Azijska juha z algami in riževimi rezanci
Korenčkova kremna juha z jogurtom in limeto
Veganski italijanski kruh s svežim rožmarinom
Listnati žepki (polnjeni s špinačo in skuto), šefova omaka
Zvitki iz listnatega testa s slanino, gorčico in sirom