Telefon: 01/234-56-78
GSM: 051/123-456
Topla predjed brez alergenov
Namaz iz zelenih oliv, kaper, pinjol in bazilike
Hrustljava priloga za zimski čas
Pesto iz rukole, čilija, fete, indijskih oreščkov in sončničnih semen
Intenziven okus gomoljnate zelene s praženimi lešniki in rjavim maslom
Kombinacija mlade špinače, jagod, pinjol in parmezana
Sok iz grahovih strokov intenzivno obarva rižoto in poudari okus
Čičerikin namaz s pečeno šalotko, peteršiljem, drobnjakom in baziliko
Juha je idealna topla malica (v službi naj pri kuhi pomaga Soup Maker)
Morski amuse-bouche za elegantni uvod v daljši obed
Indijska inspiracija za vegetarijanski prigrizek z jogurtovo pomako z rdečo čebulo
Osvežilna hladna juha za poletno vročino
Hladna juha iz paradižnika, paprike in kumare
Okusna ribja predjed za lahek uvod v piknik
Hladna omaka k dimljenemu lososu ali kozjemu siru