Število oseb 4 osebe
Čas priprave
Zahtevnost   ZahtevnostZahtevnostZahtevnostZahtevnostZahtevnost
5.0 1

Sestavine

  • 2 rumenjaka
  • 2 žlici vode
  • 125 g prečiščenega masla

Nakupovalni seznam

  • 2 rumenjaka
  • 2 žlici vode
  • 125 g prečiščenega masla

Navodila za pripravo

Holandska omaka je klasična majonezna omaka, ki jo največkrat postrežemo k špargljem.

Dodaj komentar

Komentarji (1)

  • Danijel Terglav

    31.05.2015

     
    Bine, HVALA, za znanje, izkušnje, nova spoznanja,. ki jih pridobivamo preko tvojega Kulinaričnega ateljeja.
    Upam, da urediš, postaviš stran tako, da bo ( ob primerni ceni, članarini ) trajno dostopna.
 
STRINJAM SE

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.