Število oseb 4 osebe
Čas priprave
Zahtevnost   ZahtevnostZahtevnostZahtevnostZahtevnostZahtevnost

Sestavine

  • 1 svinjska ribica
  • 3 žlice teriyaki omake
  • 1 pekoč rdeč feferon

Nakupovalni seznam

  • 1 svinjska ribica
  • 100 ml teriyaki omake
  • 1 pekoč rdeč feferon

Navodila za pripravo

Navdih za okus nabodal iz svinjske ribice prihaja iz daljnega Vzhoda, tako kot domača različica žara "yakitori", na katerem je Bine spekel meso. Pripravil je marinado iz teriyaki omake, limete, sezamovega olja in pekočega feferona, med samim pečenjem pa nabodala glaziral s teriyaki omako, ki se je lepo zapekla na meso.

 
STRINJAM SE

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.