Andrej,
za flap se bo pri klasičnih mesarji morda malo težje dogovoriti, saj so principi rezanja mesa različni glede na "mesarske tradicije". Flap je nekoliko bolj masten in trši zrezek s spodnjega dela trebuha goveda, ki je izrazitega okusa. Pravilno pripravljeno je to meso zelo mehko.
Veliko veselja v kuhinji!
Kulinarični atelje
Andrej Jesenovec
24.02.2017
Kaj naj rečem mesarju, če ne zna angleško?
VLASTA Avčin Babnik
27.06.2015
Odličen recept, še posebej, če ga narediš preprosto iz pljučne pečenke, kar sem naredila jaz, saj "flapa" nisem imela.
Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.
Dodaj komentar
Komentarji (3)
Kulinarični atelje
05.03.2017
za flap se bo pri klasičnih mesarji morda malo težje dogovoriti, saj so principi rezanja mesa različni glede na "mesarske tradicije". Flap je nekoliko bolj masten in trši zrezek s spodnjega dela trebuha goveda, ki je izrazitega okusa. Pravilno pripravljeno je to meso zelo mehko.
Veliko veselja v kuhinji!
Kulinarični atelje
Andrej Jesenovec
24.02.2017
VLASTA Avčin Babnik
27.06.2015